Teknisk förvaltning system

Behöver du ett fungerande system till din verksamhet? Är du trött på icke fungerande och oseriösa system och företag? Då är det läge att kontakta oss på Befa. För vi har ett fantastiskt teknisk förvaltning system. Det håller vad vi lovar. Och vi besitter en bred och djup kunskap som handlar om mycket mer en bara programmering och allt annat som bara ska fungera som tex teknisk förvaltning system.

Vi kommer ifrån Dalarna och för vår del är vi väldigt stolta över vårt arbete. Vi bär alltid med oss vår yrkesstolthet och det är därför vi kan hålla sådan hög nivå på våra jobb. Så om du behöver teknisk förvaltning system så tveka inte på att kontakta oss på Befa. Vi tycker verkligen om att hjälpa till och att lösa problem.

Teknisk förvaltning system

Vårt teknisk förvaltning system URPlan är användarvänligt på alla nivåer.

Kalkylera, offerera och avtala genom mallbaserad fastighetsinventering och flexibla försäljningsmallar. Planera och genomföra så du har rätt bemanning samt fullständig kvalitetssäkring

Återrapportera och fakturera. Så har du hjälp av vår teknisk förvaltning system genom att tex med en tydlig aktivitetsplan och enkel orderhantering. Analysera och besluta då kan systemet ge dig automatiserade rapporter och standard rapporter i Excel. Så visst låter det intressant så det är bara att du hör av dig till oss så hjälper vi dig med teknisk förvaltning system eller vad det nu kan vara. Vill du veta mer om teknisk förvaltning system, läs gärna mer på www.befa.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@befa.se. Eller ringer du oss gärna på 0243-629 60 svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på BeFa!