Förvaltningssystem

Vill du skapa ett bättre förvaltningssystem? Som gör det lite smidigare för dig och kunden? Bra, för då har du kommit helt rätt. För vi på Befa fixar så att ni kan på ett lättare vis bli bättre att återkoppla ert arbetsflöde i realtid till kunden? Visst låter det bra. Och nu har vi också så att vi har återkoppling till kund via SMS och Epost direkt från arbetsordern via vårt förvaltningssystem. Där kan du också dela jobben mellan leverantörer och kunder. Så slå oss en signal för att få veta mer på nummer 0243-62960. För vi vill att du inte ska tveka på att kontakta oss vid frågor och funderingar. Vi vill arbeta nära våra användare och därmed kunna hjälpa varandra att utvecklas tillsammans och genom det nå nya och högre höjder.

För att för oss på Befa är det väldigt viktigt att inte bara stödja själva processen utan också individen såklart. Vi på Befa är mycket stolta över vårt företag och vill att även kunderna ska känna vårt förtroende som leverantör. Och vi är ju inte bara it-leverantör utan vi är ett mycket bra tekniskt it-stöd inom teknisk fastighet förvaltning och så har vi vårt förvaltningssystem som är så bra.

Förvaltningssystem

Befas tydliga förvaltningssystem

Vi på Befa håller till i Borlänge i Dalarna. Där vi har vårt förvaltningssystem som har sån tydlig översikt i flera nivåer, från område ner till objekt. Samt att du får koll på statistik och grafiska redogörelser i realtid, vilket är ju väldigt bra.

Vill du veta mer om förvaltningssystem, läs gärna mer på www.befa.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@befa.se. Eller ringer du oss gärna på 0243-629 60 svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på BeFa!