Förvaltningssystem

Vill du skapa ett bättre förvaltningssystem? Som gör det lite smidigare för dig och kunden? Bra, för då har du kommit helt rätt. För vi på Befa fixar så att ni kan på ett lättare vis bli bättre att återkoppla ert arbetsflöde i realtid till kunden? Visst låter det bra. Och nu har vi också så att vi har återkoppling till kund via SMS och Epost direkt från arbetsordern via vårt förvaltningssystem. Där kan du också dela jobben mellan leverantörer och kunder. Så slå oss en signal för att få veta mer på nummer 0243-62960. För vi vill att du inte ska tveka på att kontakta oss vid frågor och funderingar. Vi vill arbeta nära våra användare och därmed kunna hjälpa varandra att utvecklas tillsammans och genom det nå nya och högre höjder.

För att för oss på Befa är det väldigt viktigt att inte bara stödja själva processen utan också individen såklart. Vi på Befa är mycket stolta över vårt företag och vill att även kunderna ska känna vårt förtroende som leverantör. Och vi är ju inte bara it-leverantör utan vi är ett mycket bra tekniskt it-stöd inom teknisk fastighet förvaltning och så har vi vårt förvaltningssystem som är så bra.

Förvaltningssystem

Befas tydliga förvaltningssystem

Vi på Befa håller till i Borlänge i Dalarna. Där vi har vårt förvaltningssystem som har sån tydlig översikt i flera nivåer, från område ner till objekt. Samt att du får koll på statistik och grafiska redogörelser i realtid, vilket är ju väldigt bra.

Vill du veta mer om förvaltningssystem, läs gärna mer på www.befa.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@befa.se. Eller ringer du oss gärna på 0243-629 60 svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på BeFa!

Ledningssystem blir alltmer populära bland företag av alla storlekar, från små startupföretag till stora företag. BeFa är en svensk leverantör av programvara för fastighetsförvaltning som har blivit branschledande när det gäller att hjälpa kunderna att digitalisera sin verksamhet och optimera sina processer. BeFas mål är att vara “den lilla leverantören med den stora produkten” och göra det möjligt för kunderna att utnyttja tekniken för att öka effektiviteten och produktiviteten.

BeFas system erbjuder ett brett utbud av funktioner och tjänster som gör det idealiskt för företag som söker avancerade digitala lösningar för fastighetsförvaltning. Det ger användarna detaljerade datainsikter, verktyg för automatiserad övervakning och rapportering samt ett omfattande utbud av integrationer med andra tredjepartsapplikationer. Systemet erbjuder också anpassningsmöjligheter så att kunderna kan skräddarsy upplevelsen för att passa deras specifika behov.

BeFas lösning Property Management as a Service (PMaaS) är utformad för att hjälpa användarna att snabbt komma igång med minimal installation. Genom denna lösning kan företag dra nytta av förkonfigurerade mallar och ett intuitivt användargränssnitt utan att behöva investera tid eller resurser i att utforma sina egna system från grunden. PMaaS ger också användarna analyser i realtid, vilket gör att de kan övervaka prestandan för att identifiera områden där förbättringar kan göras eller ytterligare resurser tilldelas.

BeFa har också utvecklat specialiserade lösningar för enskilda typer av fastigheter som bostadsbyggnader, kontorsbyggnader, köpcentrum och sjukhus. Dessa lösningar tillhandahåller skräddarsydd funktionalitet som är specifik för varje typ av fastighet, inklusive behandling av hyresgästansökningar, spårning av hyresinkasso, underhållsplanering, faktureringsverktyg, möjligheter till dokumentlagring, funktioner för kommunikation med hyresgäster med mera. Dessutom innehåller de avancerade säkerhetsprotokoll som är utformade för att hålla kundernas data säkra samtidigt som de ger enkel åtkomst när det behövs.

För organisationer som har flera fastigheter under sitt förvaltningsparaply erbjuder BeFa sin Own Properties-lösning som gör det möjligt för chefer att enkelt spåra aktivitet på alla platser från en central instrumentpanel. Med den här funktionen kan användarna snabbt och bekvämt få tillgång till information om saker som beläggningsgrad eller kostnader för el och vatten på flera platser utan att behöva växla mellan olika konton eller inloggningar. Instrumentpanelen ger också cheferna detaljerade mätvärden om varje fastighets prestanda, vilket ger dem bättre insikt i hur olika platser påverkar de övergripande prestandanivåerna för organisationen som helhet.

Sammantaget har BeFas innovativa lösningar utformats specifikt för kunder som söker avancerade digitala lösningar för fastighetsförvaltningens verksamhet samtidigt som de ger användarvänlighet och flexibilitet i implementering och anpassningsmöjligheter oavsett storlek eller omfattning av verksamheten . Med sin omfattande uppsättning funktioner i kombination med riktade stödtjänster som är skräddarsydda specifikt för bostadshyresgäster , kontorsutrymmen , sjukhus , shoppingkomplex , är BeFa engagerad stödja företag att uppnå maximal effektivitet samtidigt som de minimerar riskfaktorer som är förknippade med förvaltningen av fysiska tillgångar .

Varför välja URPlan för att hantera Aff?
Aff innehåller branschbeskrivningar i ett standardiserat register.
URPlan hanterar kalkylering, löptider på avtal, indexering, automatiska digitala arbetsbeskrivningar med möjlighet till avrapportering och merförsäljning.
Var och en är dessa bra enskilda lösningar, men tillsammans skapas en plattform i framkant där få kan mäta sig med våra möjligheter. Läs mer här!