Förvaltningssystem fastigheter

Söker du efter ett förvaltningssystem fastigheter? Då kan vi varmt rekommendera vårt system. URPlan är det perfekta förvaltningssystem för fastigheter. För det pratar med andra system på ett mycket bra sätt för användaren. För oss är det självklart att låta olika system prata med varandra. Det tillkommer inte heller några extra licenskostnader för att kunna använda vårt system URPlan på ett så optimalt sätt som möjligt. Vilket är ju kanon! Så det är bara att kontakta oss på Befa så hjälper vi dig med förvaltningssystem fastigheter omgående. För det underlättar avsevärt eftersom systemet talar med andra system vilket gör det så smidigt. Det finns ju ett gäng antal olika system som man använder. Det är till exempel när man ska administrera tidsrapportering så är det lämpligt att ha ett fungerande lönesystem. 

Ekonomisystem och andra system

För att kunna sköta faktureringen till kunderna så krävs det ett ekonomisystem. Sedan så behövs ju också ett system för alla olika inköp som görs. Då är det bra att ha ett system för alla inköpen så man har koll på läget även där. Och så är det naturligtvis skönt att ha ett fastighetssystem så man kan planera de olika aktiviteterna på ett smidigt och enkelt sätt.

Förvaltningssystem fastigheter

Förvaltningssystem fastigheter är att rekommendera hos Befa

Så ett förvaltningssystem fastigheter är verkligen att rekommendera. Det är det vi på Befa kan och det är därför du ska kontakta oss så hjälper vi och vägleder dig.

Vill du veta mer om detta system? Läs gärna mer på www.befa.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@befa.se. Eller ringer du oss gärna på 0243-629 60 svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på BeFa!

Fastighetsförvaltning har alltid varit en komplex och utmanande uppgift. Numera söker fler människor efter sätt att göra processen enklare och effektivare. BeFa är ett svenskt företag som erbjuder en innovativ lösning för fastighetsförvaltning med sitt fastighetsförvaltningssystem.

BeFa grundades 2016 med målet att göra det enklare för både stora och små aktörer att förvalta sina fastigheter på ett effektivt sätt. Med sin omfattande uppsättning verktyg hjälper BeFa kunderna att hålla koll på alla sina transaktioner, från hyresavtal till hyresgästmeddelanden, samtidigt som de integreras i en och samma plattform. Detta gör det enkelt för användarna att övervaka sin ekonomi, schemalägga underhåll och reparationer och samla in hyror på ett effektivt sätt.

BeFas fastighetsförvaltningssystem består av två huvudkomponenter: “Forvaltning som tjänst” (Property Management as a Service) och “Egna fastigheter” (Own Properties). Genom Forvaltning som tjänst kan användarna få tillgång till BeFas omfattande samling av tjänster som hyresgästfakturering, meddelanden och uppföljning av hyresbetalningar, bokföringsdatabaser, digitaliserade hyreskontrakt, digitaliserade nycklar och lås etc. Utöver detta tjänstepaket ger Egna fastigheter användarna möjlighet att skapa detaljerade profiler för sina fastigheter, inklusive information om läge, storlek, skick etc., samtidigt som de kan hålla koll på alla förändringar eller aktiviteter som sker i fastigheten.

BeFa är utformad för att spara tid genom att automatisera processer som betalningspåminnelser via SMS eller e-post och ge uppdateringar i realtid om alla förändringar som görs i en användares portfölj. Det erbjuder också avancerade analyser som gör det möjligt för användare att visa dynamiska rapporter om trender i deras portfölj eller till och med allmänna marknadstrender för att kunna fatta bättre informerade beslut när de förvaltar fastigheter. Dessutom gör BeFas molnbaserade plattform det möjligt för kunderna att använda programvaran från praktiskt taget var som helst via dator eller mobila enheter utan att det krävs någon installationsprocess eller hårdvaruinstallation. Detta gör det otroligt bekvämt för användare som behöver snabb åtkomst från vilken plats som helst och när som helst.

Säkerhet är också en viktig prioritet för BeFa när det gäller kundernas dataintegritet. All kunddata lagras säkert på krypterade servrar som finns i Sverige för att ge maximalt skydd mot obehörig åtkomst eller skadlig verksamhet från externa källor. Dessutom använder BeFa avancerade autentiseringsmetoder som tvåfaktorsautentisering (2FA) som ger ett extra skydd mot potentiella risker när man får fjärråtkomst till konton via offentliga nätverk eller oskyddade Wi-Fi-hotspots.

Sammanfattningsvis har BeFa blivit ett ovärderligt verktyg för dem som behöver pålitliga lösningar för att hantera fastigheter snabbt och effektivt med minimal ansträngning från kundens sida. Dess omfattande uppsättning funktioner i kombination med säker datakryptering gör att kunderna kan vara trygga i vetskapen om att alla deras transaktioner är säkert skyddade från yttre hot medan de fokuserar på att utveckla sin affärsverksamhet utan att behöva oroa sig för att manuellt pappersarbete eller processer bromsar dem.

Varför välja URPlan för att hantera Aff?
Aff innehåller branschbeskrivningar i ett standardiserat register.
URPlan hanterar kalkylering, löptider på avtal, indexering, automatiska digitala arbetsbeskrivningar med möjlighet till avrapportering och merförsäljning.
Var och en är dessa bra enskilda lösningar, men tillsammans skapas en plattform i framkant där få kan mäta sig med våra möjligheter. Läs mer här!