Underhållssystem Fastigheter

Nu finns det ett fantastiskt underhållssystem fastigheter. Dessutom så är det webbaserat. Det är vårt URPlan, det är ett standardsystem som är nischat vilket innebär att alla våra kunder använder samma produkt men med olika innehåll. Det är lika viktigt för oss att stödja själva processen som att stödja individen. Vi strävar alltid att få jobba nära våra användare och därmed utvecklas tillsammans mot nya höjder och mål. Vårt underhållssystem fastigheter innehåller massor med kompetens och fördelar.

Vi vill höra från dig

Hör gärna av dig till oss med dina funderingar så hjälper vi dig. Oavsett om du är en befintlig kund eller om du kanske kan vara en i framtiden som har frågor om underhållssystem fastigheter eller vad det kan vara för något. Vi är ju mer än en it leverantör så vi finns där för dig. URPlan ger dig digital riskanalys för alla typer av orders, givetvis med en tanke att också skapa merförsäljning. Den ger också en tydlig översikt i flera nivåer. Från område ner till objekt. Du får också kontroll på sånt som närvaro, frånvaro och utlägg till exempel.

Underhållssystem Fastigheter

Underhållssystem fastigheter att lita på

Det är ju skönt att ha ett system inom fastigheter som går att lita på. URPlan är ett sådant system så du får kontroll på din verksamhet på ett enkelt och smidigt sätt. Vi på Befa håller till i Borlänge i Dalarna och för vår del så betyder yrkesstolthet väldigt mycket. Vi har till uppgift att se till så att ”allt bara fungerar” för verksamheten.

Vill du veta mer om vårt system? Läs gärna mer på www.befa.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@befa.se. Eller ringer du oss gärna på 0243-629 60 svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på BeFa!