Underhållssystem Fastigheter

Nu finns det ett fantastiskt underhållssystem fastigheter. Dessutom så är det webbaserat. Det är vårt URPlan, det är ett standardsystem som är nischat vilket innebär att alla våra kunder använder samma produkt men med olika innehåll. Det är lika viktigt för oss att stödja själva processen som att stödja individen. Vi strävar alltid att få jobba nära våra användare och därmed utvecklas tillsammans mot nya höjder och mål. Vårt underhållssystem fastigheter innehåller massor med kompetens och fördelar.

Vi vill höra från dig

Hör gärna av dig till oss med dina funderingar så hjälper vi dig. Oavsett om du är en befintlig kund eller om du kanske kan vara en i framtiden som har frågor om underhållssystem fastigheter eller vad det kan vara för något. Vi är ju mer än en it leverantör så vi finns där för dig. URPlan ger dig digital riskanalys för alla typer av orders, givetvis med en tanke att också skapa merförsäljning. Den ger också en tydlig översikt i flera nivåer. Från område ner till objekt. Du får också kontroll på sånt som närvaro, frånvaro och utlägg till exempel.

Underhållssystem Fastigheter

Underhållssystem fastigheter att lita på

Det är ju skönt att ha ett system inom fastigheter som går att lita på. URPlan är ett sådant system så du får kontroll på din verksamhet på ett enkelt och smidigt sätt. Vi på Befa håller till i Borlänge i Dalarna och för vår del så betyder yrkesstolthet väldigt mycket. Vi har till uppgift att se till så att “allt bara fungerar” för verksamheten.

Vill du veta mer om vårt system? Läs gärna mer på www.befa.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@befa.se. Eller ringer du oss gärna på 0243-629 60 svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på BeFa!

Underhållssystem för fastigheter blir en allt viktigare del av fastighetsbranschen. Underhållssystemet BeFa hjälper fastighetsägare, förvaltare och hyresgäster att bättre hantera och underhålla sina fastigheter i Sverige. Det är ett molnbaserat system som ger användarna möjlighet att enkelt spåra, organisera och hantera sina fastighetsdata på ett och samma ställe.

BeFa ger användarna en rad funktioner som gör det lättare att hantera både stora och små fastigheter. Med det här systemet kan användarna lagra all relevant information som rör deras fastighet, till exempel ekonomiska register, hyresgästinformation, byggnadstillstånd, inspektionsrapporter, hyresfakturor och mycket mer på en effektiviserad plats. Dessutom möjliggör BeFa mobil åtkomst så att användarna kan få tillgång till all sin data när som helst och var som helst.

BeFa Maintenance System erbjuder omfattande verktyg för underhåll av fastigheter. Användarna kan schemalägga underhållsuppgifter och få meddelanden när uppgifterna är förfallna eller avslutade. Dessutom kan de anlita kvalificerade entreprenörer direkt via systemet, vilket effektiviserar kommunikation och betalningsprocesser för båda inblandade parter. Fastighetsägare kan också se detaljerade underhållsrevisioner med information om utförda uppgifter eller nödvändiga reparationer så att de kan vara säkra på att allt håller sig i enlighet med reglerna.

En av de mest användbara aspekterna av BeFas underhållssystem är dess förmåga att ge kunderna skräddarsydda tjänster utifrån varje användares individuella behov. BeFa erbjuder till exempel “Forvaltning som tjanst” (FVT), vilket kan översättas till “Management-as-a-Service” (MaaS), vilket är skräddarsydda kontrakt som är utformade särskilt för kunder som inte vill ha besväret att hantera sina egna fastigheter utan vill att de istället ska förvaltas professionellt av experter. Tjänsten garanterar att alla arbeten som krävs kommer att utföras enligt höga kvalitetsstandarder som fastställs av BeFas team av erfarna yrkesmän samtidigt som kunderna får full kontroll över hur de förvaltar sina egna fastigheter till ett överkomligt pris.

BeFa Maintenance System är också idealiskt för dem som vill förvalta sina egna fastigheter eftersom det erbjuder specialiserade tjänster som energihanteringslösningar som ger användarna tillgång till avancerad analys av energiförbrukningen så att de kan optimera sina byggnader för effektivitet och kostnadsbesparingar med tiden. Dessutom är detta system utrustat med funktioner för skatterapportering som gör att kunderna snabbt kan förbereda månatliga skatterapporter utan att manuellt behöva mata in data i systemet själva – vilket sparar dem värdefull tid och pengar i det långa loppet också!

Sammanfattningsvis erbjuder BeFa Maintenance System en heltäckande lösning för att förvalta fastigheter i Sverige på ett effektivt och ändamålsenligt sätt utan att bryta banken eller kompromissa med kvalitetsstandarder eller kundupplevelsen på vägen heller. Denna innovativa förvaltningsplattform har utformats specifikt med de svenska fastighetsägarnas behov i åtanke och erbjuder skräddarsydda tjänster som FVT och energihanteringslösningar så att varje kund får exakt vad de behöver från denna mångsidiga plattform varje gång – oavsett om det handlar om stora eller små projekt!

Varför välja URPlan för att hantera Aff?
Aff innehåller branschbeskrivningar i ett standardiserat register.
URPlan hanterar kalkylering, löptider på avtal, indexering, automatiska digitala arbetsbeskrivningar med möjlighet till avrapportering och merförsäljning.
Var och en är dessa bra enskilda lösningar, men tillsammans skapas en plattform i framkant där få kan mäta sig med våra möjligheter. Läs mer här!