System för förebyggande underhåll

Är du i en verksamhet som innebär att ha många bollar i luften? Med flera olika system kanske som ska hålla koll på allt? Det är inte helt lätt att hitta bra system för förebyggande underhåll som täcker in flera olika bitar av verksamheten, ett system som talar med andra system.

Vårt grymma system som heter URPlan har alla dom egenskaperna så du kan lita på att processen rullar på som det ska. Man ska inte heller behöva stå och klia sig i huvudet att olika program och system strular till det! Samt att det upptar din viktiga tid som du ska koncentrera dig på på din verksamhet. Då ska du ha oss på Befa och vårt pålitliga system URPlan så ska vi se till att du blir nöjd och belåten. Dessutom så talar programmet med andra system och för oss är det en självklarhet och det tillkommer inte heller några extra licenskostnader för att använda URPlan optimalt. Det är ju helt enkelt, kanon!

system för förebyggande underhåll

System för förebyggande underhåll av mycket hög klass

Vårt system för förebyggande underhåll håller mycket hög klass och är så användbart. Det visar tydlig information på både detaljnivå och på övergripande nivå. Det finns en hel del smarta funktioner som till exempel att skicka mail och att smsa direkt.

Vill du veta mer om det här? Läs gärna mer på www.befa.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@befa.se. Eller ringer du oss gärna på 0243-629 60 svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på BeFa!

BeFa är en ledande leverantör av system för förebyggande underhåll i Sverige. Med sina omfattande och innovativa produkter hjälper de fastighetsägare och förvaltare att bättre förvalta sina fastigheter. Företaget har legat i teknikens framkant sedan starten och erbjuder pålitliga lösningar för att förenkla processen med att underhålla och förvalta fastigheter.

BeFas utbud av produkter erbjuder ett brett utbud av tjänster för både stora och små fastighetsägare. Från fullfjädrad förvaltning av bostadsfastigheter till mer grundläggande fastighetsförvaltningsfunktioner som förebyggande underhållshantering, erbjuder BeFa ett omfattande utbud av lösningar som är skräddarsydda för individuella behov.

BeFas fastighetsförvaltningssystem hjälper hyresvärdar att hålla reda på alla detaljer som följer med att underhålla flera fastigheter på ett och samma ställe. Med detta system kan användarna enkelt spåra utgifter, hantera hyresgästförfrågningar och uppdatera hyresavtal. Det underlättar också automatiska betalningar och påminnelser för hyresinsamling, försenade betalningar, betalningstvister etc., allt inom en enda plattform.

BeFas system för förebyggande underhåll erbjuder reparations- och underhållstjänster i rätt tid genom att upprätta automatiska scheman för reparationer eller utbyten som behöver göras med jämna mellanrum. Dessa scheman kan sättas upp utifrån ett enskilt företags behov eller i enlighet med industristandarder, vilket gör det lättare för företag att upprätthålla en säker arbetsmiljö utan att kompromissa med prestanda eller ådra sig extra kostnader.

Företaget erbjuder också integrerade verktyg för ekonomisk planering som hjälper till att effektivisera budgetprocesser över flera fastigheter. Dessa verktyg kan användas både internt för att utvärdera tidigare budgetar och externt vid inlämning av anbud för större projekt eller initiativ. Denna funktion förenklar ytterligare spårningsprocessen samtidigt som den säkerställer att alla kostnader redovisas fullt ut inom en enda plattform.

Utöver sina kärnprodukter erbjuder BeFa även konsulttjänster som är utformade för att hjälpa kunderna att uppfylla sina mål genom proaktivt beslutsfattande baserat på datadrivna insikter i sina fastighetsportföljer. Genom att analysera kunddata från olika källor som transaktionshistorik, beläggningsgrad, intäktsströmmar etc. hjälper BeFa kunderna att fatta bättre informerade beslut i förhållande till sina affärsmål.

Med många års expertis inom digital fastighetsförvaltning och automatiseringsteknik fortsätter BeFa att förnya sitt produktsortiment med de senaste funktionerna och integreringarna som förenklar den dagliga verksamheten samtidigt som maximal effektivitet uppnås både när det gäller kostnadsbesparingar och tidsramar för serviceleveranser – allt utan att offra kvalitetskontroll eller säkerhetsåtgärder i organisationens lokaler! Om du vill veta mer om BeFas system för förebyggande underhåll och hur de kan stödja dina affärsmål, kontakta oss idag eller boka en gratis demonstrationssession online!

Varför välja URPlan för att hantera Aff?
Aff innehåller branschbeskrivningar i ett standardiserat register.
URPlan hanterar kalkylering, löptider på avtal, indexering, automatiska digitala arbetsbeskrivningar med möjlighet till avrapportering och merförsäljning.
Var och en är dessa bra enskilda lösningar, men tillsammans skapas en plattform i framkant där få kan mäta sig med våra möjligheter. Läs mer här!