System för förebyggande underhåll

Är du i en verksamhet som innebär att ha många bollar i luften? Med flera olika system kanske som ska hålla koll på allt? Det är inte helt lätt att hitta bra system för förebyggande underhåll som täcker in flera olika bitar av verksamheten, ett system som talar med andra system.

Vårt grymma system som heter URPlan har alla dom egenskaperna så du kan lita på att processen rullar på som det ska. Man ska inte heller behöva stå och klia sig i huvudet att olika program och system strular till det! Samt att det upptar din viktiga tid som du ska koncentrera dig på på din verksamhet. Då ska du ha oss på Befa och vårt pålitliga system URPlan så ska vi se till att du blir nöjd och belåten. Dessutom så talar programmet med andra system och för oss är det en självklarhet och det tillkommer inte heller några extra licenskostnader för att använda URPlan optimalt. Det är ju helt enkelt, kanon!

system för förebyggande underhåll

System för förebyggande underhåll av mycket hög klass

Vårt system för förebyggande underhåll håller mycket hög klass och är så användbart. Det visar tydlig information på både detaljnivå och på övergripande nivå. Det finns en hel del smarta funktioner som till exempel att skicka mail och att smsa direkt.

Vill du veta mer om det här? Läs gärna mer på www.befa.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@befa.se. Eller ringer du oss gärna på 0243-629 60 svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på BeFa!