Program för fastighetsförvaltning

Om du söker efter ett program för fastighetsförvaltning så har du kommit helt rätt. För vi på Befa har program för fastighetsförvaltning för dig. Vi har smarta funktioner som att skicka sms/e-post direkt från systemet. Eller dela arbete med kollegor och leverantörer. Digital riskanalys för alla typer av orders, givetvis med en tanke att också skapa merförsäljning. Det underlättar avsevärt när du använder vårt program så det är bara att höra av dig till oss när som helst. Genom att systemet pratar med andra system så kan du utnyttja flera olika användningsområden.

Med ett fastighetssystem så kan du planera aktiviteterna på ett smart sätt. Samtidigt så talar programmet med ekonomisystemet så att ni kan sköta dom ekonomiska bitarna som exempelvis fakturering till kunderna. För att ha koll på lönerna och tidsrapporteringen så är systemet synkat med ett lönesystem. Vilket är ju fantastiskt. Och inte nog med det för man vill ju också ha koll på alla inköp som görs på firman och då finns det ett system som fixar det också!

Program för fastighetsförvaltning

Fantastiskt program för fastighetsförvaltning

För att kunna ta hand om fastigheterna på ett så smidigt sätt som möjligt så finns det bra hjälp att tillgå. Vårt program för fastighetsförvaltning hjälper er och underlättar en massa jobb. För att programmet är så anpassat och flera system talar med varandra.

Kontakta oss idag på Befa så hjälper vi dig!

Vill du veta mer om det här? Läs gärna mer på www.befa.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@befa.se. Eller ringer du oss gärna på 0243-629 60 svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på BeFa!

Programvara för fastighetsförvaltning har blivit nödvändig för företag i alla storlekar, från små nystartade företag till stora företag. BeFa är en svensk leverantör av programvara för fastighetsförvaltning som erbjuder lösningar för att hantera och maximera värdet på ett företags fastighetsbestånd. Deras programvara hjälper kunderna att förenkla sina processer, öka effektiviteten och spara tid.

BeFas fastighetsförvaltningssystem är utformat med skalbarhet i åtanke. Det kan enkelt skräddarsys för att uppfylla varje kunds specifika behov, oavsett storlek eller typ av företag. Systemet gör det möjligt för användare att skapa anpassade rapporter, hantera tillgångsportföljer, hyresavtal och andra viktiga dokument. De erbjuder också tillgång till detaljerade finansiella dataanalyser och rapporteringsverktyg så att kunderna kan fatta välgrundade beslut om sina tillgångar.

Med BeFas programvara kan kunderna snabbt och enkelt spåra hyresbetalningar och övervaka hyresgästernas prestationer. De har också tillgång till kraftfulla prognosverktyg så att de kan planera sina budgetar noggrant och förutse framtida utgifter. Dessutom erbjuder deras system integrerade fastighetsspecifika redovisningstjänster så att kunderna alltid kan föra noggranna register över inkomster och utgifter.

BeFa-plattformen erbjuder också integrerade marknadsföringslösningar som hjälper kunderna att locka fler hyresgäster samtidigt som kostnaderna hålls låga. Kunderna kan använda funktioner som automatiserade e-postmeddelanden eller SMS-meddelanden för att kommunicera med hyresgästerna om kommande hyresbetalningar eller nya hyresavtal utan att behöva skicka ut meddelanden manuellt. Detta sparar tid och pengar samtidigt som det hjälper företagen att sticka ut från sina konkurrenter genom att se till att hyresgästerna alltid hålls uppdaterade om förändringar eller utveckling av deras hyresfastigheter.

BeFas omfattande programvara för fastighetsförvaltning erbjuder också en mängd olika mobilapplikationer som gör det möjligt för användarna att på distans visa viktig information om sina tillgångar när som helst och var som helst. Dessa appar ger användarna realtidsdata om underhållsbegäranden, hyresgästproblem, mottagna hyresbetalningar kontra utestående avgifter etc., vilket gör att de kan agera snabbt när det behövs utan att behöva vänta på fysiska papper eller andra typer av kommunikation från fastighetsförvaltaren eller hyresvärden i fråga.

Utöver sina kärnanbud erbjuder BeFa också specialiserade tjänster som Facility/fastighetsförvaltare som arbetar direkt med kunderna för att säkerställa att den dagliga verksamheten fungerar smidigt i samband med att en viss tillgångsportfölj förvaltas effektivt och ändamålsenligt över tid. BeFas konsulttjänster erbjuder dessutom råd från erfarna branschproffs om hur kunderna bäst bör använda programvaran för att de ska få maximal nytta av den utifrån sina individuella omständigheter eller krav.

I slutändan gör BeFas holistiska strategi för att tillhandahålla helhetslösningar för hantering av både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter dem till en ovärderlig tillgång för alla företag som letar efter pålitlig och effektiv programvara för fastighetsförvaltning som inte bara hjälper till att förenkla komplexa processer utan i slutändan också ökar lönsamheten inom en organisation över tid.

Varför välja URPlan för att hantera Aff?
Aff innehåller branschbeskrivningar i ett standardiserat register.
URPlan hanterar kalkylering, löptider på avtal, indexering, automatiska digitala arbetsbeskrivningar med möjlighet till avrapportering och merförsäljning.
Var och en är dessa bra enskilda lösningar, men tillsammans skapas en plattform i framkant där få kan mäta sig med våra möjligheter. Läs mer här!