Program för fastighetsförvaltning

Om du söker efter ett program för fastighetsförvaltning så har du kommit helt rätt. För vi på Befa har program för fastighetsförvaltning för dig. Vi har smarta funktioner som att skicka sms/e-post direkt från systemet. Eller dela arbete med kollegor och leverantörer. Digital riskanalys för alla typer av orders, givetvis med en tanke att också skapa merförsäljning. Det underlättar avsevärt när du använder vårt program så det är bara att höra av dig till oss när som helst. Genom att systemet pratar med andra system så kan du utnyttja flera olika användningsområden.

Med ett fastighetssystem så kan du planera aktiviteterna på ett smart sätt. Samtidigt så talar programmet med ekonomisystemet så att ni kan sköta dom ekonomiska bitarna som exempelvis fakturering till kunderna. För att ha koll på lönerna och tidsrapporteringen så är systemet synkat med ett lönesystem. Vilket är ju fantastiskt. Och inte nog med det för man vill ju också ha koll på alla inköp som görs på firman och då finns det ett system som fixar det också!

Program för fastighetsförvaltning

Fantastiskt program för fastighetsförvaltning

För att kunna ta hand om fastigheterna på ett så smidigt sätt som möjligt så finns det bra hjälp att tillgå. Vårt program för fastighetsförvaltning hjälper er och underlättar en massa jobb. För att programmet är så anpassat och flera system talar med varandra.

Kontakta oss idag på Befa så hjälper vi dig!

Vill du veta mer om det här? Läs gärna mer på www.befa.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@befa.se. Eller ringer du oss gärna på 0243-629 60 svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på BeFa!