Program för fastighetsägare

Du kanske är en fastighetsägare? Du kanske känner att du vill ha bättre koll på verksamheten? Då är hjälpen inte långt borta. För att vi på Befa har program för fastighetsägare. Det är inte kul när man börjar tappa kontrollen på mycket i sin verksamhet. Det är lätt att det bara rullar på och får en negativ spiral så är det en soppa allting. Vårt URPlan gör så att du slipper dom bitarna så att du får ordning och reda tack vare vårt program anpassat för er. Med URPlans licensmodell så ingår allt, det med andra ord är:

  • Kalkyl och fakturahantering
  • Tidrapport
  • Lokalvårdsplaner
  • Offert och avtalshantering
  • Egenkontroller och myndighetskrav
  • Felanmälan och ärendehantering
  • Underhållsplaner
  • Tillsyn och skötselrondering
Program för fastighetsägare

Ett perfekt program för fastighetsägare

Som URPlans kund så ingår alltid alla moduler vilket är ju suveränt. Men kan kan ju naturligtvis låta bli men till vilken anledning kan man fråga sig då. Du får en fantastisk koll på läget genom vårt program för fastighetsägare. För det är väldigt tydligt på både detaljnivå och för att få en överblick och helhetssyn snabbt och enkelt. Vilket man som fastighetsägare vill ha. Ibland kan det räcka med att få en snabb överblick för att vid ett annat tillfälle behöver detalj analysera programmet.

Vi är experter inom teknisk fastighetförvaltning. Så behöver ni hjälp så tveka inte att höra av er till oss på Befa. För vi är ett bättre it-stöd! Och vi har ett perfekt program för fastighetsägare som kommer att gynna dig och din verksamhet. Vi ser fram emot att hjälpa dig.

Vill du veta mer om detta? Läs gärna mer då på www.befa.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@befa.se. Eller ringer du oss gärna på 0243-629 60 svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på BeFa!

BeFa är den ledande leverantören av mjukvarulösningar för fastighetsägare i Sverige. De erbjuder en omfattande uppsättning program och tjänster som är utformade för att hjälpa fastighetsägare att hantera sina fastigheter mer effektivt och kostnadseffektivt. Deras produkter är utformade för att göra det enklare för fastighetsägare att hålla koll på sin ekonomi, hålla koll på hyresgäster och även få en överblick över vad som behöver göras när.

BeFas program för fastighetsägare är skräddarsytt för svenska fastighetsägares specifika behov, med många funktioner som är särskilt utformade för den svenska marknaden. Med BeFas program har du tillgång till en rad användbara verktyg som gör det enklare och mer stressfritt än någonsin tidigare att förvalta dina hyreslägenheter och hålla koll på dina hyresgäster.

En viktig funktion är möjligheten att generera betalningspåminnelser för hyresgästerna automatiskt. Detta säkerställer att du alltid hålls informerad om eventuella betalningar som kan vara förfallna, vilket minskar risken för att sena betalningar eller uteblivna betalningar överhuvudtaget inträffar. Dessutom kan du med BeFas hyresgästhanteringssystem lagra viktiga uppgifter om varje hyresgäst så att du enkelt kan få tillgång till dem i framtiden om det behövs. Du kan också hålla reda på alla hyreskontrakt på en praktisk plats och se till att all viktig information lagras på ett tryggt och säkert sätt så att du kan hänvisa till den närhelst det behövs.

Förutom dessa funktioner erbjuder BeFa också ytterligare tjänster som bokföringsverktyg som hjälper dig att hålla dina ekonomiska register uppdaterade och korrekta hela tiden, samt rapporteringsfunktioner som gör att du kan sammanställa detaljerade rapporter om din ekonomiska utveckling över tid. Detta ger dig ett enkelt sätt att bedöma hur ditt företag går på regelbunden basis så att du kan vidta åtgärder i enlighet med detta om det behövs.

BeFa erbjuder också något som kallas “Property Management As A Service” (PMAS), vilket gör det möjligt för både hyresvärdar och fastighetsmäklare att hantera sina fastigheter via en enda plattform utan att själva behöva investera i några komplicerade hård- eller mjukvarulösningar. Med PMAS tillhandahåller de ett onlinesystem som binder samman flera olika typer av tjänsteleverantörer (t.ex. VVS-företag eller elektriker) på ett bekvämt ställe – så att kunderna kan få tillgång till allt de behöver med bara några få klick från sin dator eller mobila enhet.

Sammantaget erbjuder BeFa ett omfattande utbud av program och tjänster för fastighetsägare som söker ett effektivt sätt att förvalta sina fastigheter mer effektivt och kostnadseffektivt än någonsin tidigare – oavsett om de äger en enhet eller hundratals! Deras användarvänliga gränssnitt gör det enkelt för både nybörjare och experter att snabbt komma igång med BeFas programvarulösningar – vilket ger dem sinnesro i vetskapen om att deras investeringar hanteras med omsorg och precision varje steg på vägen!

Varför välja URPlan för att hantera Aff?
Aff innehåller branschbeskrivningar i ett standardiserat register.
URPlan hanterar kalkylering, löptider på avtal, indexering, automatiska digitala arbetsbeskrivningar med möjlighet till avrapportering och merförsäljning.
Var och en är dessa bra enskilda lösningar, men tillsammans skapas en plattform i framkant där få kan mäta sig med våra möjligheter. Läs mer här!