Fastighetsförvaltning system

Nu finns det äntligen ett system som är anpassat för dina behov. Vårt URPLAN kommunicerar med andra system. Det tycker vi är självklart och dessutom så tillkommer det inga extra licenskostnader för att använda URPlan optimalt. Visst låter det bra. Det kan vara att lönesystemet med tidrapportering talar med ekonomisystemets fakturering. Men även med till exempel leverantörs-fakturasystemets inköpsportal och fastighetssystemets aktiveringsplanering. Så vi täcker upp väldigt mycket med vårt URPlan system. Hör gärna av dig till oss på Befa så hjälper vi dig och ser till att du blir nöjd och belåten. För vi kan verkligen dessa typer av system inom fastighetsförvaltning, så att det blir enklare och mer effektivt!

För vi på Befa är ett bättre it stöd inom teknisk fastighetsförvaltning. Och vårt system för fastighetsförvaltning system är ett mycket användarvänligt system på alla olika nivåer, vilket är ju kanon! Det är ju en förutsättning för att lyckas att det är ett användarvänligt fastighetsförvaltning system så det ska gå att jobba och analysera på ett så bra sätt som möjligt. Och det har vi genom vårt fantastiska system som heter URPlan. För vi försöker hela tiden att arbeta nära våra användare och därmed utvecklas tillsammans mot nya höjder och mål.

Fastighetsförvaltning system

Vi kan verkligen fastighetsförvaltning system

När du vill ha tydliga förvaltningskalkyler på både detalj och övergripande nivåer ska du definitivt kontakta oss på Befa. Och vem vill inte det? För vi kan verkligen dessa typer av system så hör gärna av dig! 

Vill du veta mer om detta? Läs gärna mer då på www.befa.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@befa.se. Eller ringer du oss gärna på 0243-629 60 svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på BeFa!