Fastighetsförvaltning system

Nu finns det äntligen ett system som är anpassat för dina behov. Vårt URPLAN kommunicerar med andra system. Det tycker vi är självklart och dessutom så tillkommer det inga extra licenskostnader för att använda URPlan optimalt. Visst låter det bra. Det kan vara att lönesystemet med tidrapportering talar med ekonomisystemets fakturering. Men även med till exempel leverantörs-fakturasystemets inköpsportal och fastighetssystemets aktiveringsplanering. Så vi täcker upp väldigt mycket med vårt URPlan system. Hör gärna av dig till oss på Befa så hjälper vi dig och ser till att du blir nöjd och belåten. För vi kan verkligen dessa typer av system inom fastighetsförvaltning, så att det blir enklare och mer effektivt!

För vi på Befa är ett bättre it stöd inom teknisk fastighetsförvaltning. Och vårt system för fastighetsförvaltning system är ett mycket användarvänligt system på alla olika nivåer, vilket är ju kanon! Det är ju en förutsättning för att lyckas att det är ett användarvänligt fastighetsförvaltning system så det ska gå att jobba och analysera på ett så bra sätt som möjligt. Och det har vi genom vårt fantastiska system som heter URPlan. För vi försöker hela tiden att arbeta nära våra användare och därmed utvecklas tillsammans mot nya höjder och mål.

Fastighetsförvaltning system

Vi kan verkligen fastighetsförvaltning system

När du vill ha tydliga förvaltningskalkyler på både detalj och övergripande nivåer ska du definitivt kontakta oss på Befa. Och vem vill inte det? För vi kan verkligen dessa typer av system så hör gärna av dig! 

Vill du veta mer om detta? Läs gärna mer då på www.befa.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@befa.se. Eller ringer du oss gärna på 0243-629 60 svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på BeFa!

Fastighetsförvaltningssystem blir alltmer populära, och det är med goda skäl. BeFa är ett svenskt företag som specialiserat sig på att digitalisera fastighetsförvaltningsprocesser så att hyresvärdar och hyresgäster enkelt kan hantera sina fastigheter. Genom deras onlineplattform kan användarna utföra en mängd olika uppgifter, från betalningar till underhållsförfrågningar, samtidigt som de eliminerar behovet av pappersdokument.

BeFas programvara effektiviserar hela processen för fastighetsförvaltning och tar hand om även de mest vardagliga uppgifterna som hyresinsamling och undertecknande av dokument. Förutom det breda utbudet av funktioner erbjuder BeFa även anpassningsbara lösningar som är skräddarsydda för varje individs behov. Systemet kan till exempel anpassas så att hyresvärdar kan ställa in hyresgästspecifika parametrar som avgifter och betalningsfrister.

BeFa-plattformen drivs av ett lättanvänt gränssnitt som gör det möjligt för användare att snabbt lägga till eller ta bort tjänster och hyresgäster utan krångel. Systemet har också inbyggda rapporteringsalternativ så att hyresvärdarna kan övervaka hyresaktiviteten i realtid. Detta gör det enkelt för dem att hålla koll på uthyrningstrender eller upptäcka avvikelser i sina konton.

Förutom den användarvänliga designen erbjuder BeFa också pålitlig kundsupport dygnet runt via telefon eller e-post. Företaget grundades 2015 och har sedan dess gjort sig ett namn inom branschen som ett toppval för fastighetshanteringssystem tack vare sina robusta funktioner och intuitiva design. Dess framgång stöds ytterligare av dess långa lista med nöjda kunder som har litat på BeFa med sina hyresfastigheter ända sedan lanseringen.

BeFas engagemang för kvalitetsservice slutar inte heller där; de erbjuder fortlöpande utbildningsmöjligheter samt tillgång till användbara online-resurser för att hålla kunderna uppdaterade om alla aspekter av deras programvarulösning. Dessutom ser de till att ligga steget före ny teknik genom att regelbundet lansera uppdateringar med ytterligare funktioner som AI-integration och automatiseringsverktyg – vilket ger användarna ännu större kontroll över sin hyresverksamhet än någonsin tidigare!

För dem som letar efter ett avancerat men ändå lättillgängligt fastighetsförvaltningssystem är BeFa definitivt värt att överväga – särskilt med tanke på hur mycket arbete de lägger ner på att se till att kunderna får bästa möjliga upplevelse från början till slut! Genom att erbjuda en omfattande uppsättning funktioner i kombination med överlägsen kundservice, sticker BeFa verkligen ut från konkurrenterna när det gäller att digitalisera svenska fastighetsförvaltningssystem – vilket gör det till en liten leverantör med en stor produkt verkligen!

Varför välja URPlan för att hantera Aff?
Aff innehåller branschbeskrivningar i ett standardiserat register.
URPlan hanterar kalkylering, löptider på avtal, indexering, automatiska digitala arbetsbeskrivningar med möjlighet till avrapportering och merförsäljning.
Var och en är dessa bra enskilda lösningar, men tillsammans skapas en plattform i framkant där få kan mäta sig med våra möjligheter. Läs mer här!