Datasystem Fastigheter

Är du på jakt efter riktigt bra datasystem fastigheter? Då kan vi meddela att du inte behöver leta mer. För att vårt system Urplan är ett nischat standardsystem. Alltså att det är att alla våra kunder använder samma produkt men med olika innehåll, vilket är ju kanon! Dessutom för att förstärka produkten så levereras den oftast även med aff 11 eller aff 15. Vi på Befa är mer än en it leverantör. Vårt system URPlans licensmodell innebär inget krångel och allt ingår. Visst låter det suveränt och det är väl så man vill ha det, eller hur?! Varför ska det krångla, det är bara drygt och tar tid och man vill ju att det bara ska fungera. Så det är ju bara att bli URPlan kund så ingår alla moduler. Modulerna är väldigt många och innehåller en hel del nyttigt hantering.

Gå gärna in på vår hemsida www.befa.se och läs närmare kring datasystem fastigheter och vad du kan dra nytta från oss. Vi besitter en väldigt hög kompetens och har en lång erfarenhet inom det här så hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig!

Datasystem Fastigheter

BEFA förenklar och förbättrar ditt datasystem fastigheter

För att förenkla och förbättra ditt datasystem fastigheter så förflyttar vi all funktionalitet ut på webben. Dessutom kommer nya funktioner som förhoppningsvis kommer göra användarnas vardag än mer behaglig. Visst låter det bra och förnuftigt.

Vill du veta mer om detta? Läs gärna mer på www.befa.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@befa.se. Eller ringer du oss gärna på 0243-629 60 svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på BeFa!