Datasystem Fastigheter

Är du på jakt efter riktigt bra datasystem fastigheter? Då kan vi meddela att du inte behöver leta mer. För att vårt system Urplan är ett nischat standardsystem. Alltså att det är att alla våra kunder använder samma produkt men med olika innehåll, vilket är ju kanon! Dessutom för att förstärka produkten så levereras den oftast även med aff 11 eller aff 15.

Vi på Befa är mer än en IT-leverantör och vårt system URPlans licensmodell innebär inget krångel och allt ingår. Visst låter det suveränt och det är väl så man vill ha det, eller hur?! Varför ska det krångla, det är bara drygt och tar tid och man vill ju att det bara ska fungera. Så det är ju bara att bli URPlan kund så ingår alla moduler. Modulerna är väldigt många och innehåller en hel del nyttigt hantering.

Om du surfar runt här och läser om vårt datasystem kan du lära dig hur du kan dra nytta av oss. Nämligen besitter vi en hög kompetens och har en lång erfarenhet inom det här så hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig!

Datasystem Fastigheter

BEFA förenklar och förbättrar ditt datasystem fastigheter

För att förenkla och förbättra ditt datasystem fastigheter så förflyttar vi all funktionalitet ut på webben. Dessutom kommer nya funktioner som förhoppningsvis kommer göra användarnas vardag än mer behaglig. Visst låter det bra och förnuftigt.

Vill du veta mer om detta? Läs gärna mer på www.befa.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@befa.se. Eller ringer du oss gärna på 0243-629 60 svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på BeFa!

Datasystem Fastigheter: En omfattande guide till digitalisering av svensk fastighetsförvaltning

Att förvalta fastigheter kräver mycket tid, engagemang och noggrannhet för att säkerställa att allt fungerar smidigt och att alla parter är nöjda med resultatet. Datasystem Fastigheter, som tillhandahålls av BeFa, är anpassat för att hjälpa fastighetsägare och förvaltare att effektivt förvalta sina fastighetsportföljer och därmed skapa värde för både investerare och hyresgäster. I denna artikel kommer vi att gå igenom hur BeFa och deras datasystem Fastigheter fungerar i detalj, och hur de kan hjälpa dig att förvalta dina fastighetsinvesteringar på bästa möjliga sätt.

Om BeFa

BeFa är ett svenskt företag som grundades för att tackla utmaningarna inom digitalisering av svensk fastighetsförvaltning. Med ett stort tekniskt kunnande och en passion för att hitta smarta och effektiva lösningar har BeFa utvecklat Datasystem Fastigheter – en omfattande plattform för att effektivisera förvaltningen av alla typer av fastigheter. Genom att erbjuda olika moduler och funktioner kan BeFa anpassa systemet till varje kunds unika behov, oavsett om de är stora eller små aktörer på marknaden. BeFa strävar inte efter att vara störst, men de siktar alltid på att vara bäst i det de gör.

Datasystem Fastigheter: En överblick

Datasystem Fastigheter är en innovativ och kraftfull plattform som är designad för att täcka alla aspekter av fastighetsförvaltning. Från ekonomisk förvaltning och administration till teknisk förvaltning och marknadsföring, erbjuder Datasystem Fastigheter en komplett lösning för alla typer av fastighetsägare och förvaltare.

Några av de viktigaste funktionerna och fördelarna med Datasystem Fastigheter inkluderar:

1. Centraliserad information: Alla data och dokument rörande dina fastigheter lagras på en och samma plats, vilket gör det enkelt att hitta, hantera och analysera dessa. Detta leder till en mycket mer effektiv och snabbare administration.

2. Automatiserade processer: Genom att använda Datasystem Fastigheter kan du automatisera en rad arbetsuppgifter, såsom att generera hyresavier, uppdatera hyreslistor och lägga in bokföringsdata. Detta sparar inte bara tid och pengar, men reducerar också risken för fel och inkonsekvenser.

3. Personlig anpassning: Datasystem Fastigheter erbjuder en användarvänlig och intuitiv plattform som kan anpassas efter dina egna behov och preferenser. Med hjälp av olika moduler kan du enkelt justera systemet för att passa dina arbetsprocesser och projekt.

4. Integrationer: Datasystem Fastigheter kan integreras med flera andra branschspecifika system och applikationer, såsom ekonomi- och bankprogram, fastighetssystem och energiförvaltningsverktyg. Detta gör att du enkelt kan koppla samman dina arbetsprocesser och därmed skapa en mer effektiv och samordnad förvaltning.

5. Kundsupport: BeFa erbjuder en högkvalitativ kundsupport, med en kunskapsbas och e-posttjänst som är redo att besvara alla dina frågor och funderingar. De strävar efter att erbjuda bästa möjliga service och hjälp med att optimera systemet för din verksamhet.

Varför välja URPlan för att hantera Aff?
Aff innehåller branschbeskrivningar i ett standardiserat register.
URPlan hanterar kalkylering, löptider på avtal, indexering, automatiska digitala arbetsbeskrivningar med möjlighet till avrapportering och merförsäljning.
Var och en är dessa bra enskilda lösningar, men tillsammans skapas en plattform i framkant där få kan mäta sig med våra möjligheter. Läs mer här!